Om Oss

Hej! mitt namn är Sofia Thorén och det är jag som driver denna hemsida där jag säljer mina egna tillverkade tunnbrödchips. Jag driver även en delikatess/hantverksbutik i Storuman där dessa produkter finns tillgängliga i fysisk butik.

Detta företag inriktar sig på hantverk och genuina produkter från Lappland. Vi har samlat företag och hantverkare som har sina rötter i detta vackra landskap på en gemensam hemsida för att göra dem tillgängliga för fler. 

Idag när den största försäljningen av varor finns på internet kan det vara svårt att få tag på genuina produkter.  Helst ska man känna någon som känner någon för att kontakt med hantverket. Det kan även vara  väldigt svårt för dessa hantverkare att nå ut till en större kundkrets något som om inte annat tar mycket tid i anspråk.

Vår ide om detta företag grundade sig i en önskan att fler ska få möjlighet att ta del av alla fantastiska  hantverk och genuina produkter som finns. Det är gamla hantverk i en ny tid, men  det behöver inte betyda omodernt.

Vi letar ständigt efter nya hantverkare och företag som vill sälja sina produkter hos oss . Känner du dig träffad eller kanske vet någon som gör får du gärna höra av dig till oss. 
Alla förslag är uppskattade.


Godkänd för F-skatt


Sofia Thorén 
nordichandcraft@hotmail.com
073 802 77 70

 

 

___________________________________________________________________________________________________________

 

 

Frakt:

Vi erbjuder endast leveranser inom Sverige.Fraktkostnaden är på 49kr per beställning med undantag för beställningar över 600kr som är fraktfria.

Vi erbjuder också upphämtning på lager som ett fraktfritt alternativ. Du kommer då överens med oss om tid och dag för upphämtning.

Returpolicy

Vår returpolicy kortfattat

  •       Du har 14 dagar på dig att returnera en order efter att du tagit emot den.
  •       Om du ändrar dig, eller om produkten du mottagit inte lever upp till dina förväntningar, kan dukontakta ossvia mail eller "Tictail Talk" innan du returnerar varan.
  •       Om inget annat överenskommits med oss så står du för returkostnaden.
  •       Observera att undantag kan gälla för specialtillverkade varor, hygienprodukter och andra varor.
  •       Om du har frågor kan dukontakta oss.

Du kan hitta vår fullständiga returpolicy i våra allmänna villkor.

 

 

Kontakt: nordichandcraft@hotmail.com